Okt 052016

Het is weer zover. Naar jaarlijkse traditie zetten we de deuren van onze kelder open van 8 tot 15 oktober voor interessante bibkoopjes. Films, strips, romans, non-fictie, muziek, jeugdboeken…te koop aan zeer gunstige prijsjes tijdens de openingsuren van de bib. Men zegge het voort!

Vanaf zaterdag kan je ook e-readers uitlenen. Er zijn zeven e-readers beschikbaar waarop telkens vijf recente titels te lezen zijn. We kozen voor volgende thema’s: vertaalde literatuur, Nederlandstalige literatuur, thrillers, sprinters, romantiek/chicklit en mix. Een e-reader kan je gratis uitlenen voor 4 weken. Een e-reader maakt gebruik van digitale inkt waardoor het net zo prettig leest als een papieren versie. Met een gewicht van 185 g en compact formaat neem je hem makkelijk overal mee naartoe. Probeer het beslist eens uit!

Dit project werd mogelijk door de samenwerking van verschillende bibliotheken en met de steun van de provincie Vlaams-Brabant.
De e-readers vind je in de bibliotheken van Affligem, Beersel, Dilbeek, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat.
boekenverkoop-okt2016

Bewaren