Feb 202017
 

In de bibliotheek van Halle staat maart volledig in het teken van de Jeugdboekenmaand!

Wat we zoal in petto hebben…

IL_JBM17_AFF_JUN16_A4_PROMO_RECTO

Digitale ontdekkingsreis op tablet of smartphone
Avonturiers tussen 8 en 12 jaar kunnen deelnemen aan een digitale ontdekkingsreis op tablet of smartphone. Een handvol vragen gidsen je doorheen de bib. Wie alle opdrachten tot een goed einde brengt, maakt kans op een fantastische prijs. Het spel duurt ongeveer 20 minuten. Deelname is gratis en kan doorlopend tijdens de openingsuren van de bib. Aan de balie kan je een tablet vragen om het spel te spelen of je brengt je eigen tablet of smartphone mee.

Voorleesfeestje

Op zaterdag 11/03 kunnen kinderen van 3 tot 6 jaar (en ouders) in de bib terecht voor een voorleesfeestje. Thema is dit keer ‘anders zijn’. We toveren 2 bijzondere verhalen uit onze hoed en zorgen zoals steeds ook voor een creatieve naverwerking.

Timing: 10.30u-11.30u / Locatie: Bibliotheek Halle, Basiliekstraat 124

Inschrijven (gratis) kan via bibliotheek@halle.be

Activiteit voor scholen

Tijdens de jeugdboekenmaand nodigt de bibliotheek van Halle klassen van het vijfde en zesde leerjaar uit, om langs te komen voor een geanimeerde vertelling met creatieve naverwerking. We verkennen het thema ‘M/V/X’ met het verhaal ‘Prinses Pernilla en de reddende ridders’ en door middel van een hoekenwerk gaan we dieper in op verschillende facetten van dit thema.

Het programma neemt ongeveer 2u in beslag. Deelname is gratis en kan van 6 tot 31 maart.

Inschrijven kan via bibliotheek@halle.be

Sorry, the comment form is closed at this time.