Dec 112017
 

Processed with VSCO with e5 preset

Je bib wenst je een fijne kerstperiode en deelt wat inspirerende lijstjes uit om het tijdens de feestperiode extra gezellig te maken. Nu het koud en vroeg donker is kruip je al eens sneller met een boek in bed, of ben je sneller in de stemming voor een hartverwarmende film. De keuze is groot, dus gidsen we je door het enorme aanbod met wat specifieke tiplijstjes.

Wie de literatuur in wil duiken tippen we deze lijst. Deze titels werden in het Nederlandse tv-programma ‘De wereld draait door’ uitgekozen als favoriete boeken door een aantal boekhandelaars. De bib zelf koos deze winterse mix voor je uit.

Wie de muziekscene het afgelopen jaar wat uit het oog verloor, kan een inhaalbeweging maken door volgende albums eens in huis te halen. Deze artiesten kregen veel aandacht in de muziekpers.

Voor de jongeren hebben we dit winters lijstje en als gezin kan je hier de ideale familiefilm reserveren.

Geen feestje zonder eten en drinken… Smakelijk en santé!

Misschien heb je wel wat tijd en zin om een volgende vakantie te plannen? Met deze reisgidsen kan je alvast beginnen wegdromen.

Het ideale moment om van je huis een gezellig nest te maken. Check deze boeken over woninginrichting.

Na de feesten is het meestal tijd om werk te maken van al die goede voornemens. We geven alvast een duwtje in de rug met een selectie rond bewegen/voeding.

Wie niet genoeg van lijstjes kan krijgen verwijzen we graag door naar deze plek op onze website.

Prettige feesten en tot binnenkort in de bib.

Sorry, the comment form is closed at this time.